Michy Batshuayi: Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabiliriz, takıma güveniyorum

Michy Batshuayi: "Ajax maçından dolayı çok üzgünüm. Özellikle de kaçırdığım gol için. Ben takıma güveniyorum. Hocamız da bize güveniyor. Biz kendimize inanıyoruz. Milli maç arasından sonra sakat olan oyuncularımızın da dönmesiyle birlikte galibiyetler alacağımızı düşünüyorum"

Beşiktaş'ın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabilecek güçte olduklarını söyledi. TRT Spor'a konuşan tecrübeli santrfor, "Ajax maçından dolayı çok üzgünüm. Özellikle de kaçırdığım gol için. Ben takıma güveniyorum. Hocamız da bize güveniyor. Biz kendimize inanıyoruz. Milli maç arasından sonra sakat olan oyuncularımızın da dönmesiyle birlikte galibiyetler alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Siyah-Beyazlılar'ın Premier League devi Chelsea'den kiraladığı ve Süper Lig'de 5 maçta 3 gol, 1 asistle oynayan Batshuayi, Ajax maçında takımını öne geçirecek pozisyonda direğe takılmıştı. Borussia Dortmund performansı da beğenilen golcü oyuncu, Vodafone Park'ta Bundesliga ekibinin İsviçreli kalecisini geçememişti.

"NKOUDOU BANA HER ŞEYİ ANLATTI" 

Beşiktaş'a transferiyle ilgili konuşan Batshuayi, imza öncesi Twitter'da müjdeyi veren ilk isim olan Georges Kevin-NKoudou'nun rolüne değinerek, "Transfer için öncelikle beni menajerim aradı. Nkoudou'nun da burada olması benim için çok önemliydi. Bilmem gereken her şeyi bana anlattılar. Taraftar, atmosfer ve şehir. Benim de ihtiyacım olan şey, Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynamaktı" dedi.

Geleceği adına konuşmak için erken olduğunu dile getiren yıldız isim, "Şu an geleceğe dair düşündüğüm tek şey, önümüzdeki maç. Galip gelerek 3 puan almak istiyoruz. Geleceğimle ilgili konuşmak için çok erken. Şu an hedefe odaklanmış durumdayım. Kariyerimle ilgili soruları sezon sonunda tekrar sorun" diye konuştu.

Süper Lig'i de even Michy, şunları söyledi: "Türkiye Ligi güçlü futbolculara sahip. Bu tarz futbolcularla her hafta maç oynamak benim için de iyi bir durum. Sergen Hoca'nın futbolculuğu çok büyüktü. Teknik direktör olarak da kendisini çok seviyorum. Benden beklentileri olması da hoşuma gidiyor."

On Numara 29 Nisan 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak! Dolar ve euroda sınırlı düşüş! İşte 30 Nisan güncel döviz kurları
Sonraki Haber