Michael Jackson'ın pedofili belgeseli izleyenleri dehşete düşürdü!

Pop müziğinin ölümsüz ismi olarak tanınan Michael Jackson, bu kez skandal bir belgeselle gündeme geldi. Jackson'ın kendilerini çocuk yaştayken istismar ettiği James Safechuck ve Wade Robson isimli mağdurların tüm gerçekleri anlattığı belgesel izleyenleri rahatsız etti.

Sundance Film Festivali'nin merakla beklenen yapımlarından olan ve henüz çocuk yaştayken Michael Jackson'ın cinsel istismarına uğrayan James Safechuck ve Wade Robson'ın yaşananları tüm çıplaklığıyla anlattığı Leaving Neverland, prömiyeri büyük yankı uyandırdı.

İSTİSMARI GÖZLER ÖNÜNE SERDİĞİ SÖYLENİYOR 

Hazırlık aşamasından çekim aşamasına her adımı olay olan Leaving Neverland belgeseli nihayet izleyiciyle buluştu. Şimdiden Sundance Film Festivali'nin en çok konuşulan yapımı olan Leaving Neverland'in Michael Jackson'ın yıllar içinde çok sayıda çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdiği söyleniyor. 

BELGESELİ İZLEYENLER İKNA OLUYOR 

Dört saatlik bu belgeseli Sundance Film Festivali'nde izleyen birçok kişi Jackson'ın çocukları istismar ettiğine ikna olmuş görünüyor. Belgeseli izledikten sonra Jackson'ın suçlu olduğuna ikna olan isimlerden biri de Indiewire yazarı David Ehrlich. Zira Ehrlich filmi izledikten sonra kaleme aldığı yazıda "Leaving Neverland, Jackson'ın çocukları istismar ettiğini kanıtlıyor" diyerek Jackson'ı net bir dille suçlamaktan kaçınmadı. 


ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı Emeklilere destek paketinde ayrıntılar netleşiyor Kaza haberi sonrası vatandaşlar meydana döküldü! Helikopter tamamen yanmış halde bulundu!