Michael Jackson'ın ölümsüz aşkı: Prenses Diana!

Michael Jackson, aşkları ve skandallarıyla her zaman medyanın göz bebeği olmuştur. Fakat pop müziğinin yıldızıyla ilgili duyacağınız bu hikayeye inanamayacaksınız. Jackson, Prenses Diana’ya aşıktı ve onunla evlenmek istiyordu...

Michael Jackson ve Prenses Diana’nın ilk ve tek bir araya gelişleri 1988 yılında gerçekleşmişti. Diana büyük bir Michael Jackson hayranıydı, özellikle Thriller ve Bad şarkılarını sürekli dinliyordu.

Prens Charles ile birlikte Jackson’ın Wembley Stadyumu’ndaki konserine katılan Diana, konser öncesi hayranı olduğu Jackson’la tanışma fırsatı elde etmişti. Jackson o gece prensin vakfı için 450 bin dolar bağışta bulunmuş, Diana'ya da Harry ve William için kendi tur ceketlerinin minyatür boylarını hediye etmişti.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu!