Michael Jackson hakkındaki taciz iddialarına eski korumasından yanıt!

2005 yılında çocuk tacizi iddialarıyla yargılanan ve suçsuz bulunan ünlü pop yıldızı Michael Jackson, son birkaç yıldır yine çocuk tacizi iddialarıyla gündeme geliyor. 2009’da hayatını kaybeden Ünlü pop yıldızı Michael Jackson'ın eski koruması Matt Fiddes, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Ünlü şarkıcı Michael Jackson, 2019 yılında yayımlanan Leaving Neverland: Michael Jackson and Me adlı belgeselin merkezinde yer alan bir dizi çocuk istismarı iddialarıyla tüm dünyada büyük bir tepki topladı. Ailesi ise bu iddiaları reddetti. Şimdi ise Michael Jackson'ın eski koruması, pop yıldızının sahip olduğu iddia edilen "gizli çocuk odası"nın arkasındaki gerçeği ortaya çıkardı. 

UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!