Michael Ballack'ın 18 yaşındaki oğlu Emilio Ballack motosiklet kazasında can verdi

Almanlar'ın ünlü yıldızlarından Michael Ballack'ın evlat acısı... Eski futbolcunun 18 yaşındaki oğlu Emilio Ballack, Portekiz'de geçirdiği motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirdi. Kazaya dair detayların henüz belli değil ancak Portekiz basını Ballack'ın çıkan yangında hayatını kaybettiğini belirtti.

Alman futbolunun 2000'li yılların başındaki en büyük yıldızı Michael Ballack, 18 yaşındaki oğlunun ölüm haberiyle yıkıldı... Tatilini Portekiz'de geçiren Emilio Ballack'ın ölüm haberini Portekiz basını duyurdu.

Ünlü futbolcunun oğlu, sabaha karşı 02.00 sularında Lizbon'un güney bölgesindeki Troia'da ATV olarak bilinen 4 tekerlekli motoruyla kaza yaptı. Kaza sonrası bölgede ani bir yangın çıktı. İtfaiye ekipleri olaya hemen müdahale etse de, Emilio yanarak can verdi...

Büyük şok yaşayan Ballack ailesi, hemen Portekiz'e uçtu. Alman basınında yer alan haberlere göre, Emilio'nun naaşı Berlin'e getirilecek.

Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler, konuyla ilgili "Haber beni şok etti ve derinden etkilendim. Çocuğun yasını tutuyoruz ve Michael ile Simone'un acılarını hissediyoruz. Bayer 04'te hepimiz, tüm Ballack ailesine inanılmaz miktarda güç diliyoruz" şeklinde bir açıklama yaptı.

Bundesliga ekibi Twitter'daki "header" görselini değiştirerek Ballack fotoğrafı koydu.

Bayer Leverkusen formasıyla 2001'de UEFA Şampiyonlar Ligi finaline kadar yükselen Ballack, Bayern Münih ve Chelsea formaları giymişti. İngiliz ekibinin Twitter hesabından baş sağlığı mesajı paylaşıldı.

Fenomen Reynmen, sevgilisine evlilik teklifi etti CHP'li belediyede onlarca kişi işten çıkarıldı TÜRK-İŞ nisan ayı açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı
Sonraki Haber