MHP lideri Devlet Bahçeli'den CHP ve Özgür Özel'e 'çaylı' tepki: DEM'lenmiş CHP Türkiye’den kopmuştur!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında CHP ve Özgür Özel'e tepki göstererek, "DEM'lenmiş CHP Türkiye’den kopmuştur. Kılıçdaroğlu'nun ahı tutacak." ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları: 

"Bugünkü toplantımızı takip eden bütün vatandaşlarımızı yürekten selamlıyorum. Tarihe bakmadan atılacak her adımın kuşaklar arasında kopukluklar oluşturacağını düşünüyorum. Milliyetçilik tarih hakkında bir yorum ve pratikliklerden ibaretti. Milliyetçilik halka dayalı bir görüş olduğu için ırkçılığı reddetmiştir. Adil ve eşit dağılımı esas almıştır.

Geçtiğimiz 9 Şubat günü MHP’nin kuruluş yıl dönümünü andık. Türk milliyetçiliğinin 3 hilal çatısı altında kurumsallaşması bölge siyasetini de farklı açılardan etkilemiştir. Tekleyen demokrasi hayatımıza yeni bir fırsat sunmuştur. Anadolu’nun ruh zenginliğini, istikbalin güçlü Türkiye’sinin inşasını hedeflemiştir.

"İHANETLERLE YOLUMUZU KESMEK İSTEDİLER"

55. yıl münasebeti ile Ankara’da düzenlediğimiz toplantı muhteşem bir havada gerçekleşmiştir. 55 yıl yürektir, yükseliştir, şereftir. İhanetlerle yolumuzu kesmek istediler başarılı olmadılar. Aramızdan devşirdikleri ile karşımıza geçtiler başarılı olmadılar. Hayalleri kabusa döndü. Bu dava dualıdır. Şer planları ademe mahkumdur. Halkın ve halkın davasını sekteye uğratacak alçak doğmamıştır. MHP ve ülkü ocakları dimdik ayaktadır.,

"ALPER GEZERAVCI GURURUMUZDUR"

Partimiz gücünü milletten alıyor. Millet olmakla yer yüzünün çehresi değişmiştir. Demokrasiler millet gerçeğinden beslenmiştir. Milletleşme sonuçlanmış değil devam eden bir süreçtir.

Gezeravcı kardeşimize vatanına hoş geldin diliyor daha nice Türk çocuklarının uzaya çıkmasını diliyorum. Alper Gezeravcı gururumuzdur.

Yeter ki aşağılık kompleksine kapılan çağın piyonluğuna talip olanları hayatımızdan çıkaralım. Başarıdan başarıya koşmak için ışık hızı ile çalışalım. Gelen Türk asrıdır. Türk milleti yeni yüzyılda her alanda ben de varım diyecektir.

ÖZGÜR ÖZEL'E 'DEM' TEPKİSİ

Ne CHP’nin ne diğer silik muhalefet partilerinin gündemleri ülke derdi ile örtüşmemektedir. Özgür Bey demli çay içip içmediğimizi merak etmiş. Çayı severiz açık olursa daha çok severiz. Özgür Bey ayakkabı mağazası gibisiniz. Özgür Bey canın demli çay mı çekiyor? Senin için de çay ayıralım, demi çaydan başka maksatla isteyeceksen söylediğimiz sözlere alınma. Demlenmiş, dejenere olmuş siyasete hayır diyoruz.

31 Mart seçimlerine 48 gün kala CHP gizli pazarlıklar içine girmiştir. Saklı gerçekler kirli ilişki ağları dikkatten kaçmayacaktır. 31 Mart seçimlerinde alayının foyası ortaya çıkacaktır. DEM’in ayak oyunları hiçbir işe yaramayacaktır. DEM'lenmiş CHP Türkiye’den kopmuştur. Kılıçdaroğlu'nun ahı tutacak.

YILMAZ BÜYÜKERŞEN'İN TEPKİ ÇEKEN 'OSMANLI' SÖZLERİ

Büyükerşen'in sözleri CHP'nin özetidir. 'Bu parti nasıl adam olacak' diyen Büyükerşen esasen haklıdır. CHP'nin adam olabilmesi asla ve kata mümkün değildir. Bir Haçlı kafasıdır. Türklüğe karşı 1000 yıldır sinmiş kin ve nefret saklandığı yerden yeniden doğmuştur. Kapanmamış defterlerin, silinmemiş nefretlerin hesabıdır. Bugün bunun taşeronun demlenmiş CHP'dir, Büyükerşen maşasıdır. Osmanlı İmparatorluğu Türk'tür.

'Yazıklar olsun' diyorum. Yaşından başından da mı utanmadın.

CUMHURBAŞKANI'NIN MISIR ZİYARETİ

Orta Doğu'da dengeleri değiştirecektir. Türkiye ile Mısır'ın üstesinden gelemeyeceği bir sorun yoktur. Cepheleşmenin hiçbir ülkeye yararı yoktur.

İsrail'in derhal katliamlarına son vermesi insani bir mecburiyettir. Yaklaşık 28 bin Filistinli katledildi. İsrail ile Filistin arasında kalıcı barış derhal tesis edilmelidir. 1967 sınırlarına haiz bir Filistin devleti acilen kurulmalıdır. Filistin'in güvenliği Türkiye'nin güvenliğidir.

4 Mayıs 2024 Cumartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yaza girerken final yapan diziler hangileri? 3 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber