Ölümüyle tüm Türkiye yasa boğulmuştu! MFÖ'nün usta sanatçısı Özkan Uğur doğum gününde eşi ve oğlu tarafından böyle anıldı!

MFÖ grubunun usta sanatçısı Özkan Uğur, mücadele ettiği lenf kanserinin tekrar nüksetmesi nedeniyle 8 Temmuz'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan ve ardında izleyerek onu hatırlayacağımız ve gülümseyeceğimiz sayısız dizi, film ve şarkı bırakan Özkan Uğur, bugün doğum günü nedeniyle eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur tarafından anıldı.

MFÖ grubunun usta sanatçısı Özkan Uğur, mücadele ettiği lenf kanserinin tekrar nüksetmesi nedeniyle 8 Temmuz'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan ünlü sanatçı tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Tükenmişlik sendromu nedir? Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Meteoroloji o illeri açıkladı! Toz taşınımı ve yerel yağışa dikkat! Uçakta korku dolu anlar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024!