MFÖ grubunun usta sanatçısı Fuat Güner'den vefat eden Erkin Koray'a duygusal veda!

MFÖ grubunun usta sanatçısı Fuat Güner, 7 Temmuz'da vefat eden rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray'a duygulandıran bir paylaşım ile veda etti.

Rock müziğin efsane ismi Erkin Koray, 7 Temmuz'da Kanada'nın Toronto şehrinde kaldırıldığı hatanede vefat etti. Sanatçının vefat haberini kızı Damla Koray, duyurdu. Koray'ın ölümü sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu.

Damla Koray, babasının vefat haberini şu sözlerle duyurdu:

''Ben kızın ve seni baba deyip bağrına basan canlar, güzel enerjimizi, sevgimizi, saygımızı ve alkışlarımızı senden bir gün bile eksik etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Eserlerin dilimizde, aşkın kalbimizde yaşayacak, daima ve ilelebet. Dilerim bu dünyada bulamadığın barış ve huzuru başka bir dünyada bulursun. Doğrusu hiç şaşmayan, tanıdığım en sağlam adam; Anadolu rockın mucidi, sevgili babam... Benim için yaptıklarına minnettarım. Ne desem hakkını vermiş olmam. Eminim ‘senin çocuklar’ da ülkelerini, kültürlerini ve onlara layık gördüğün cumhuriyeti ileri götürmek adına yaptıklarına her zaman minnettar kalacaktır. Hakkını helal et.''

''SENDE Mİ BIRAKTIN BİZİ?''

Erkin Koray'ın ölümünün ardından MFÖ grubunun usta sanatçısı Fuat Güner'den duygusal bir paylaşım geldi. Güner, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Özkan Uğur'un vefatının üzüntüsünü yaşarken Erkin Koray'ın acı haberini alınca şu ifadeleri kullandı:

Koray'ın bir fotoğrafını paylaşan Güner, ''Ah Erkin baba, sen de mi bıraktın bizi? Efsanelerimizi bir bir kaybediyoruz, çok özel bir adam daha aramızdan ayrıldı. Tüm Türk halkının gönlüne girmiş şarkılarıyla, gitar çalış stili ve yorumuyla, hayata bakış açısı ve tavizsiz ilkeleri ile daima içimizde yaşayacak bir sanatçıyı yitirdik. Başta kızı Damla olmak üzere ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun...'' ifadelerine yer verdi.

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması! İşte 16 Mayıs güncel fiyatlar PKK/KCK'lı teröristler Ahmet Bayar ve Ahmed İbrahim El Ahmed öldürüldü Ülke felaketi yaşıyor... 150 ölü, 112 kayıp var!
Sonraki Haber