'Güzel yorum yapanlara pişirebilirim'

İstanbul'da metroda fasülye kırarken çekilen videosu sosyal medyada paylaşılan Hafize Aydağ,"Fasulye almıştım, metro da bir saat çektiği için burada kırayım da hazır olsun, eve gidince hemen pişiririm diye düşündüm." dedi. Aydağ, kendisine güzel yorum yapanlar için de fasülye pişirebileceğini söyledi.

This browser does not support the video element.

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde metroda fasulye ayıklayarak evine giden kadın vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Video birçok kullanıcı tarafından paylaşılıp, birçok kişiden yorum aldı.

Hafize Aydağ, bunun üzerine  kızının sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

“Fasulye almıştım, metro da bir saat çektiği için burada kırayım da hazır olsun, eve gidince hemen pişiririm diye düşündüm. Güzel yorum yapanlar için de pişirebilirim." diyen Akdağ, fasülyeleri sirkeli suyla yıkadığını söyledi.

"BİR ŞEY OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Akdağ, yaptığı açıklamada "Bir şey olmayacağını düşünüyorum. Maskemizi takalım, sosyal mesafemizi koruyalım. Güzel yorumlar için teşekkür ediyorum” dedi.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim