Metrobüste rehine krizi

İstanbul Haramidere'de moetrobüs durağında bıçaklı bir kişi bir metrobüsü rehin aldı. Polis ekpleri ikna çabaları sonrası metrobüsten çıkardığı şahsı hastaneye etmek için ikna etmeye çalıştı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen kişiyi zorla ambulansa bindirerek hastaneye götürdü.

Haramidere metrobüs durağında iddiaya göre bir şahıs, Avcılar istikametinde ilerleyen bir metrobüsü rehin aldı. Metrobüse binen şahsın kimseyi rehin almadığı öğrenildi. 

METROBÜSTEN ÇIKARILDI

Metrobüs seferleri güvenlik amacıyla geçici olarak durdurulurken, sağlık ekipleri de önlem amacıyla bölgeye sevk edildi. Şahsı ikna çabaları devam ederken, iletişime tamamen kapalı olduğu öğrenildi. 

Polis ekipleri ikna ettikleri şahsı metrobüsten çıkardı ancak uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 34 yaşındaki şahıs hastaneye gitmek istemedi. Polis ekipleri ise bir süre sonra şahsı zorla ambulansa bindirdi. 

Meteoroloji açıkladı! Yurt genelinde hava sıcaklıkları yükseliyor mu? Türkiye'de ortadan kaldırıldı! DEAŞ o bölgede yapılanmaya başladı Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti olay oldu!
Sonraki Haber