Metin Şen 22 yıllık eşi Aslı Şen'e boşanma davası açtı

Fenerbahçe Kulübünün eski başkanı Ali Şen'in oğlu ve Turizm ve bilişim şirketleri sahibi Metin Şen ile Aslı Şen'in bir süredir boşanacağı gündemdeydi. Evliliklerindeki krizi aşamayan çift yollarını ayırma kararı aldı. Metin Şen, 22 yıl önce nikah masasına oturduğu ve iki çocuğunun annesi Aslı Şen'e boşanma davası açtı.

2000 yılının yazında hayatını birleştiren sosyetik güzel Aslı Şen ile Metin Şen'den gelen kötü haber sevenlerini üzdü. Bu evliliklerinden iki erkek çocuğu bulunan Aslı Şen ve Metin Şen evliliklerini sonlandırma kararı aldı.

 22 YILLIK EVLİLİKLERİNİ SONLANDIRMA KARARI ALDILAR


Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen'in oğlu Metin Şen, Temmuz 2000'de, bin 500 kişinin katıldığı görkemli bir düğünle nikah masasına oturduğu sosyetik güzel Aslı Şen'e boşanma davası açtı. Çiftle ilgili üzücü gelişmeyi Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde duyurdu.


İşte Bülent Cankurt'un 'Tatil işe yaramadı resmen boşanıyorlar' başlıklı yazısı:

16 Ocak'ta 22 yıllık evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını yazdığım Aslı-Metin Şen boşanıyor. Ayrıldıklarını en yakın çevrelerinin bile benim haberimden öğrendiği çift, sömestir tatilinde çocukları için birlikte Fransız Alpleri'ne tatile gitmiş, orada barışma sinyalleri vermişti. İstanbul'a döndükten sonra beraber bir kulübe eğlenmeye gidince herkes barıştıklarını düşünmüştü. O günlerde, "Evliliğimizi kurtarmaya çalışıyoruz" dediklerini duyduğum çift, demek ki, sorunlarını çözememiş.

Metin Şen'in, geçen hafta boşanma davası açtığını öğrendim. 2000 yılında evlenen ve boylarınca iki çocuk sahibi olan Aslı Şen ve Metin Şen umarım, kavgasız gürültüsüz boşanmayı başarır. Evliliklerinde bir bile kez kavga ettiklerini duymağım çiftte de bu yakışır.

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı CHP lideri Özgür Özel’den merak edilen görüşme ile ilgili açıklama MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı: Derhal Emniyet'e haber verin!
Sonraki Haber