Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun diğer ablası da ortaya çıktı!

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesinin 6 çocuğu olduğunu ve bunlardan dördünün evlilik dışı ilişkiden dünyaya geldiğini söylemişti. Geçtiğimiz günlerde Nebioğlu'nun Uğur Dündar'ın kızı olduğunu söylenen ablası Dilara G. ortaya çıktı. Dört kız kardeşin diğerinin fotoğrafı da Dilara G. tarafından ''Dört karındaş, dört farklı hayat'' notuyla paylaşıldı.

Metin Akpınar'ın Suphiye Orancı ile olan evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarndan Duygu Nebioğlu, geçtiğimiz yıl biyolojik babasının Metin Akpınar olduğunu kanıtlayarak Akpınar'ın nüfusuna geçmişti. Şimdilerde annesi Suphiye Orancı'ya ulaşmak için mücadele eden Duygu Nebioğlu soluğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aldı. Babasının Metin Akpınar olduğunu kanıtlamak için verdiği mücadeleden ve yaşadıklarından bahseden Nebioğlu, annesinin ortaya çıkması için çağrıda bulundu.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!