Metin Akpınar Kemal Kılıçdaroğlu'nu tiye aldı, sosyal medyayı salladı!

Ünlü oyuncu ve muhalif isim Metin Akpınar, 14 ve 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerde hezimete uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin dikkat çeken bir yorumda bulundu. Akpınar'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

This browser does not support the video element.

Ünlü oyuncu Metin Akpınar, seçimden sonra katıldığı canlı yayın programında yenildiğini kabul etmeyen, daha sonrasında ise CHP Grup Toplatnısı'nda 'Kazanamadık' diyen Kılıçdaroğlu'nu 'Zor söyledi ama dedi onu' diyerek tiye aldı.

'2,5 MİLYON OY FARKI VARKEN BİZ DE FENA DEĞİLİZ DENMEZ Kİ CANIM'

Akpınar açıklamalarının devamında şöyle konuştu:

"Kazanamadık dedi Grup Toplanntısı'nda. Zor söyledi ama dedi onu. Yani bu aşikar, net bir şey. Bir tarafta 2,5 milyon oy farkı varken 'Biz de fena değiliz' denmez ki canım. Bu aile arasında oynanan pokerlerde olur. Dört kişi oynarlar kimse kaybetmez."

Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK?