Meteoroloji'den yeni uyarı geldi: Daha da sıcak olacak!

Türkiye'nin birçok bölgesinde aşırı sıcaklar devam ederken Ege Bölgesi için yeni bir uyarı geldi. Meteoroloji'den gelen son uyarıya göre Ege'de sıcaklıkların 8 dereceye kadar artması bekleniyor. Buna göre hava sıcaklıklarının 45 dereceye kadar yükselmesi tahmin ediliyor.

Mevsim normallerinin üzerinde aşırı sıcakların yaşandığı Ege Bölgesi’nde hava sıcaklığının 4 ile 8 derece arasında artış göstereceği bildirildi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Hava sıcaklıklarının, hafta boyunca mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir. Günün en yüksek hava sıcaklıklarının İzmir’de 39-42, Aydın’da 42-45, Manisa’da 41-43, Balıkesir’de 38-42, Çanakkale’de 36-39 dereceler civarında seyredeceği tahmin edilmektedir.

TEDBİR UYARISI

Hafta boyunca etkili olması beklenen sıcak hava dalgası nedeniyle, öğle saatlerinde (12 ile 18 saatleri arasında) başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir” denildi.

Cirosunda düşüş yaşayan Starbucks Türkiye ürünlerine zam yaptı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! Cengiz Ünder formayı kapmak için çalışıyor
Sonraki Haber