Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı: Yağışlar yurdu terk etmiyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu tahminlerine göre, Türkiye Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Marmara, iç Ege, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısı kar yağışlı; İstanbul, kıyı Ege ve Batı Akdeniz sağanak yağışlı olması bekleniyor. Yağışların İzmir, Muğla, Çanakkale, Balıkesir ve İstanbul çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz (Ordu hariç) ile Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın...