Meteoroloji'den turuncu ve sarı uyarı: Kuvvetli sağanakla birlikte fırtına geliyor!

Meteoroloji 4 Aralık Cumartesi hava durumu raporunu yayınladı. Buna göre 7 ile sarı, 5 ile ise turuncu kodlu uyarıda bulundu. Kuvvetli yağış ve fırtınanın yaşanacağını belirten Meteoroloji, Yağışların Marmara’nın batısı, Kıyı ve Güney Ege ile Antalya ve Burdur çevrelerinde kuvvetli, Güney Ege kıyılarında çok kuvvetli, Muğla çevreleri ile Aydın’ın kıyı kesimlerinde ise kuvvetli olması beklendiğini belirtti. İşte 4 Aralık Cumartesi yurt geneli hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu resmi internet sitesinde duyurdu. Yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Malatya, Elazığ, Tunceli ve Erzincan çevrelerinin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Marmara’nın batısı, Kıyı ve Güney Ege ile Antalya ve Burdur çevrelerinde kuvvetli, Güney Ege kıyılarında çok kuvvetli, Muğla çevreleri ile Aydın’ın kıyı kesimlerinde yer yer şiddetli ve aşırı olması bekleniyor.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!