Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı: Kar ve sağanak etkili olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre; 5 il için turuncu, 29 il için sarı kodlu uyarı verildi. Trakya, İstanbul, Çanakkale ve Balıkesir dışında tüm Türkiye sağanak yağış ve karla karışık yağışın etkisinde olacak. Yağışların Ege, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde kuvvetli, yüksek kesimlerinde ise yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'nin kuzey kesimleri hariç yurt genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yurdun kıyı kesimleri, Doğu Anadolu’nun güneybatısı ve Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak; Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak; iç ve doğu kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor.

Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama!