Meteoroloji'den kuvvetli sağanak uyarısı! İstanbul, Ankara, İzmir de dahil pek çok ilde...

Meteoroloji'den yapılan son açıklamaya göre bugün itibariyle Marmara’nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Tekirdağ, Kastamonu, Karabük, Sinop, Çankırı ile Ankara’nın kuzey ve batı kesimlerinde kuvvetli yağış etkili olacak. Ayrıca İstanbul'da sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor. İşte 31 Mayıs Pazartesi il il hava durumu raporu...

Meteoroloji'nin 31 Mayıs Pazartesi raporuna göre; ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların; Marmara’nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Tekirdağ, Kastamonu, Karabük, Sinop, Çankırı ile Ankara’nın kuzey ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Gaziantep'te korkunç kaza!