Meteoroloji'den kritik açıklama! Kar yağışı etkisini artırıyor!

Meteoroloji tarafından paylaşılan son hava durumu tahminlerine göre; Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava etkisini artırırken, 8 ile turuncu kodlu, 26 ile sarı kodlu uyarı yapıldı. Marmara, Batı ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyi kuvvetli, orta Karadeniz, İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batısı ile doğusu kar yağışlı olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güney Anadolu ile Kırklareli'nin kıyı kesimleri, Çanakkale'nin iç kesimleri, Kütahya, Afyonkarahisar, Mersin, Adana'nın kuzey ve batısı, K. Maraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı