Meteoroloji'den kar ve sağanak uyarısı: Sıcaklıklar 10 derece düşüyor!

Meteoroloji tarafından den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Marmara, Karadeniz, İç Anadolu'nun orta ve doğu kesimleri, Doğu Anadolu Bölgesi kar yağışlı, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ise sağanak yağışlı olacak. Hava sıcaklıkları kuzey ve batıda 4 ila 10 derece düşecek. Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Hakkari, Bitlis, Batman, Şırnak, Siirt, Van, Muş, Diyarbakır ve Bingöl çevrelerinde ise kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Denizli, Kütahya ve Afyonkarahisar çevreleri ile Çanakkale'nin doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...