Meteoroloji'den İstanbul dahil çok sayıda ile saatli uyarı! Sağanak yağış geliyor...

Meteoroloji 8 Kasım Çarşamba hava durumu raporunu yayınladı. Saat vererek vatandaşları uyaran Meteoroloji Trakya ile Çanakkale ve İstanbul çevreleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğini belirtti. İşte Türkiye geneli hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzeybatı kesimlerinin çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Trakzy ile Çanakkale ve İstanbul çevreleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde batı, iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin (5-8 derece) üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Tükenmişlik sendromu nedir? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Meteoroloji o illeri açıkladı! Toz taşınımı ve yerel yağışa dikkat! Uçakta korku dolu anlar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024!