Meteoroloji'den bahar müjdesi: Pazartesi gününe kadar sıcaklıklar 12 derece birden artacak!

Meteoroloji Türkiye geneli bugünkü hava durumu tahminlerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde pazartesi gününe kadar sıcaklıkların mevsim normallerinin 12 derece birden üzerine çıkması bekleniyor. İşte 30 Mart Çarşamba hava durumu raporu..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Kastamonu, Çankırı, Muş, Bingöl ve Diyarbakır çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu Bölgesi'nde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"