Meteoroloji'den 4 bölgeye kuvvetli sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmeye göre, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısı sağanak yağışlı olacak. Yağışların Kocaeli, Bursa, İzmir, Muğla, Çanakkale ve Balıkesir'de kuvvetli olması bekleniyor. Öte yandan Akdeniz Bölgesi'nde kuvvetli lodos da etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Mersin, Eskişehir, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak çevreleri, Ankara’nın batı kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Batı ve Orta Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!