Meteoroloji uyardı: Kar, yurdu henüz terk etmiyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu tahminine göre; Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusu kar yağışlı diğer bölgeler parçalı bulutlu bir gün geçirecek. Batı illerinde hava sıcaklıkları 2 ila 5 derece artarken, Doğu Anadolu'da buzlanma, don ve çığ tehlikesi için uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Sinop, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, gece saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Muğla çevreleri ile Manisa'nın güney kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın...