Meteoroloji İstanbul için saat verdi: Sağanak yağışa dikkat!

Meteoroloji Kurban Bayramı'nın 1. günü dahil 5 günlük hava durumu haritasını yayınladı. İstanbul'da bugün öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağını belirten Meteoroloji pek çok ili yağışlara karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Göller Yöresi, Doğu Akdeniz'in Toroslar Mevkii, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Gümüşhane ile Artvin, Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler...