Meteoroloji il il bölge bölge uyardı

Türkiye yeni bir yağışlı hava sistemine girdi. Ancak bu kez yağışlara fırtına da eşlik ediyor. Üstelik yağışlar bu kez kar, karla karışık yağmur ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacak. Sağanak yağışlar bazı bölgelerde o kadar kuvvetli olacak ki sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmak gerekiyor. Yine fırtına da zaman zaman saatte 100 kilometre hıza ulaşacak. Bu nedenle ağaç ve direk devrilmesi ile baca gazı zehirlenmelerine karşı da tedbirli olmak gerek. İşte Meteoroloji'nin sarı uyarıları!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ege ve Akdeniz'de adeta alarm verdi. Bu bölgelere ilişkin uyarılara geçmeden önce Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin haritalarıyla önümüzdeki günlerdeki hava durumuna bakalım:

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!