Meteoroloji çok sayıda ili uyardı: Ve yoğun kar yağışı geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde beklenen yoğun kar yağışı ve kuvvetli yağmur için vatandaşları uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre, kuzey ve doğu bölgelerinde orta kuvvette ve yer yer kuvvetli kar yağışı bekleniyor. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hava koşullarının da ciddi şekilde bozulacağı tahmin ediliyor.

Meteorolojİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, Batı Karadeniz'de beklenen kuvvetli yağışların bu akşam saatlerinden itibaren Düzce ve Sinop'ta kuvvetli yağmur, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük'te kuvvetli yağmur yer yer karla karışık yağmur, Bolu'nun yüksekleri, Çankırı'nın kuzeyi, Düzce'nin doğu ve yüksekleri ile Zonguldak'ın, Bartın'ın ve Sinop'un iç ve yüksek kesimlerinde orta kuvvette ve yer yer kuvvetli kar, Kastamonu il genelinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!