Meteoroloji bu illere dikkat çekti: Kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat! 26 Mart Pazar yurt genelinde hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 26 Mart Pazar hava durumu verileri paylaşıldı. Meteoroloji vatandaşları olumsuz hava şartlarından dolayı oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyardı. Peki yurt genelinde yarın hava nasıl olacak? İşte 26 Mart Pazar yurt genelinde hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Doğu Karadeniz (Giresun hariç), Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Kütahya, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Samsun, Çorum, Amasya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Anadolu’nun batısı ile Güneydoğu Anadolu’da yerel olmak üzere kuvvetli ve çok kuvvetli, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey kesimlerinde yer yer şiddetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"