Mesut Özil'den Alex de Souza'ya: Teşekkürler efsane...

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe, Mesut Özil ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını resmen duyurmuştu. Sarı-lacivertlilerin efsane oyuncularından Brezilyalı Alex de Souza da, Mesut Özil ile ilgili sosyal medya hesabından hoş geldin paylaşımında bulunmuştu. Yıldız oyuncu Mesut Özil ise, Fenerbahçe efsanesinin bu jestine kayıtsız kalmadı.

Geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertliler yaptığı açıklamada Türk asıllı Alman futbolcu ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmuştu.

Mesut Özil'in resmen kadroya katılmasının ardından Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza'dan paylaşım geldi.

İŞTE ALEX'İN MESUT SÖZLERİ:

Mesut Özil'e Fenerbahçe kariyerinde başarı dileyen Alex, "Mesut, Fenerbahçe’ye hoş geldin. Sol ayağının büyüsü herkesi mest etsin. Dilerim ki bu eşsiz taraftarın kalbini fethet. Bulunduğum yer Brezilya’dan başarıların için yürekten dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

MESUT ÖZİL: TEŞEKKÜRLER EFSANE

Türk asıllı Alman futbolcu, Fenerbahçe'nin efsanevi oyuncusunun bu jestine karşılık "Teşekkürler efsane" yazılı paylaşımda bulundu.

Adalet Bakanı Tunç: Toplam 2 bin 449 mahkeme kurduk Emine Erdoğan ile ilgili iddialarla ilgili açıklama Fırtına derbide esemedi, Samsun'dan çelmeyi yedi!
Sonraki Haber