Messi'ye Dünya Kupası'nda soğuk duş

Messi'ye Dünya Kupası'nda soğuk duş! Arjantin Dünya Kupası'nın ilk maçında şoku yaşadı... 2022 Katar Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Lionel Scalano'nin ekibi Arjantin ile Herve Renard'ın yönetimindeki Suudi Arabistan karşı karşıya geldi. Lusail Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Suudi Arabistan 2-1 kazandı.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda heyecan tüm hızıyla sürüyor. 2022 Katar Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Arjantin, Suudi Arabistan'a 2-1 mağlup oldu.

Suudi Arabistan, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 48. dakikada Al Shehri ve 53. dakikada Al Dawsari'nin golleriyle 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Arjantin'in 10. dakikada penaltıdan Lionel Messi ile bulduğu gol mağlubiyete engel olamadı.

Öte yandan Arjantin'in 22. dakikada Lionel Messi ve 26 ile 35. dakikalarda Lautaro Martinez ile bulduğu goller ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

Bu sonuçla beraber Suudi Arabistan kupaya 3 puanla başlarken, turnuvanın favorileri arasında gösterilen Arjantin ilk maçından puansız ayrılmış oldu. Grubun bir sonraki maçında Arjantin, Meksika ile karşılaşırken Suudi Arabistan, Polonya ile kozlarını paylaşacak.

Bakan Tunç: Noter sayısı 2 bin 385'e çıktı Restoran kafe ve fırınlara sıkı denetim! CİMER'e bildirebilirsiniz! Bernard Hill kimdir? Bernard Hill kaç yaşında, nereli?
Sonraki Haber