Messi - Ronaldo rekabeti devam ediyor? Dünyanın en iyi oyuncuları tarafını seçti...

On yılı aşkın süredir devam eden tartışma bitecek gibi görünmüyor. Peki, hangi oyuncu tüm zamanların en iyisi? Lionel Messi mi yoksa Cristiano Ronaldo mu? Her ikisi de şüphesiz ki tarihin en iyi futbolcuları olarak anılacak ve kimin daha iyi oyuncu olduğu konusunda herkesin kendisine göre bir fikri olacak. Peki, dünyanın en iyi oyuncularından bazıları ne düşünüyor?

Zlatan Ibrahimovic 
AC Milan yıldızı Zlatan Ibrahimovic, Barcelona'da Messi ile birlikte oynadı ve birden fazla kez Ronaldo'ya karşı Arjantinliyi destekledi.

2016'da "Messi'nin türünün tek örneği olduğunu düşünüyorum" dedi. "Ne yapıyor, başka bir oyuncunun onun yaptığı şeyleri yapıp yapmayacağını görebilecek miyiz? Bilmiyorum.

"Ronaldo, zorlu bir antrenmanın sonucu. Doğal değil.”

CNN ile yaptığı bir röportajda, Messi'nin en iyi olduğuna olan inancını yineledi.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı