Messi kariyerinin en hızlı golünü attı

Son dünya şampiyonu Arjantin, yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin gol attığı dostluk maçında Avustralya'yı 2-0 yendi. Maçın henüz başında topla buluşan Messi, rakibine müthiş bir çalım atarak ceza sahası dışında bomboş kaldı. Kendine has plase vuruşuyla kaleciyi mağlup eden Arjantinli oyuncu, kariyerinin en hızlı golünü atmış oldu. İşte haberin detayları...

Çin'in başkenti Pekin'deki Workers Stadı'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Arjantin'de ceza sahası dışında topla buluşan Messi, çalımlarla önünü boşaltarak uzak mesafeden şık bir vuruşa meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın 79. saniyesinde gelen gol, gelecek sezon için Amerikan 1. Futbol Ligi (MLS) takımlarından Inter Miami ile anlaşan Messi'nin kariyerinde attığı en hızlı gol olarak kayıtlara geçti. Karşılaşmanın kalan bölümünde de oyunu kontrolü altında tutan Arjantin, 68. dakikada German Pezzella'nın fileleri sarsmasıyla müsabakadan 2-0 galip ayrıldı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Paris Saint-Germain ile yollarını ayırdığını açıklayan Messi, ABD takımlarından Inter Miami'ye gideceğini söylemişti. Attığı bu golle yine gündeme oturan Messi için birçok yorum yapıldı.

İstanbullular dikkat! Bugün bazı yollar trafiğe kapatıldı Haftanın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Galatasaray - Sivasspor maçına İtalyan hakem atandı
Sonraki Haber