Merve Şarapçıoğlu: ''Berk Oktay evliyken beni Yıldız Çağrı Atiksoy ile aldattı''

2016 - 2020 yılları arasında evli olduğu eski eşi Berk Oktay'ın müstehcen fotoğraflarını sosyal medyaya sızdırmakla suçlanan Merve Şarapçıoğlu, 'Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' davasından beraat etti. Beyaz TV'de Seren Serengil, Arto Dalga ve Bircan Bali’nin sunumuyla ekranlara gelen 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay'ın evli oldukları süreçte kendisini Yıldız Çağrı Atiksoy ile aldattığını itiraf etti. İşte olay açıklamalar...

Merve Şarapçıoğlu, geçtiğimiz gün Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlenen eski eşi Berk Oktay'ın kendisini aldattığını ve evli olduğu süreçte yasak aşk yaşadığını itiraf etti. Şarapçıoğlu'nun eski eşi hakkındaki açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü.


Şarapçıoğlu, 5 yıl aşk yaşadıktan sonra 2016 yılında nikah masasına oturduğu ve 2020'de boşandığı eski eşi oyuncu Berk Oktay ile 'Özel görüntülerimi sosyal medyaya dağıttı' iddiasıyla davalık olmuştu. Berk Oktay’ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla yargılanan eski eşi Merve Şarapçıoğlu'na mahkemeden güzel haber geldi.


MERVE ŞARAPÇIOĞLU DAVADAN BERAAT ETTİ

"Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasıyla yargılanan Şarapçıoğlu beraat etti. Davadan beraat eden Şarapçıoğlu, Önceki gün Bebek’te basın açıklaması yaptı.

Şarapçıoğlu, açıklamalarında “İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 26. Ceza Dairesi beraatime karar verdi. Berk Bey zaten benim bu suçu işlemediğini biliyordu. Ancak ben çekişmeli boşanma davası açtığım için benimle bu şekilde uğraştı. Bu sebepten dolayı çok zor günler geçirdim ama sonunda aklandım. Bir daha Berk Oktay’la hiçbir şekilde anılmak istemiyorum. Hatta Berk adını bir daha duymak istemiyorum" ifadelerini kullandı.




DÜĞÜN SONRASI ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy geçtiğimiz Cuma günü nikah masasına oturdu. Berk Oktay'dan olaylı bir şekilde boşanan Merve Şarapçıoğlu düğün sonrası skandal açıklamalarda bulundu. Beyaz TV'de Seren Serengil, Arto Dalga ve Bircan Bali’nin sunumuyla ekranlara gelen 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay ile evliyken kendisini Yıldız Çağrı Atiksoy ile aldattığını itiraf etti.

"Duruşma günü ile düğünleri aynı zamana denk gelmese konuşmazdım. İlahi adalet. Berk adını bir daha duymak istemiyorum." diyen Merve Şarapçıoğlu eski eşiyle ilgili canlı yayında şu açıklamaları yaptı:

''Ben çok şık bir şekilde boşanmak istedim ama olmadı. Şiddet gördüm, aldatıldım. Berk, Savaşçı dizisinde oynarken aldatıldığımı farkettim, boşanmak istedim. Benimle evliyken, Yıldız Çağrı Atiksoy'la beraberlerdi. Biz evliyken onlar aynı dizide oynadılar. İftira davası açmayacağım. Her şeyi Allah'a havale ediyorum. İhanet ve şiddet iddiasıyla boşanma davası açmıştım. Berk Bey'i sinirlendiren şey, benim boşanma davasını ihanet ve şiddet gerekçesiyle açmam ve kamuoyuna yansımasıydı. Ailem şiddet gördüğümü o haberlerle öğrendi. Mecbur kaldığım için dava açtım. Yıldız'la olan ilişkisini boşverin. Berk Bey'in bana şiddet uyguladığı hastane raporlarıyla kanıtlı. Hiç önemli değil, mutluluklar diliyorum. Evlilik arifesinde bu açıklamayı yapmak istemezdim. Tesadüfen mahkemeden 10 Eylül'de karar çıktı. Bana tesadüfen 8 Eylül gibi gün verildi, 10 Eylül'de düğünleri vardı. Eğer mahkeme yakın bir tarihe koymasaydı ağzımı açmazdım. Üst mahkemenin bu kararı boğazacağını biliyordum. Gündeme gelmek istemezdim böyle bir süreçte. Kimsenin mutluluğunu gölgelemek istemem. Erkek arkadaşım var, ailem arkamda. Birkaç gün önce aşk yaşadığımız haberleri çıktı. Mehmet Yahya ile aileme yakışır bir ilişkimiz var. Arkadaşlıktan aşka dönüştü ilişkimiz.''

 



Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İzmir'de bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber