Merve Oflaz ile Allan Hakko ayrıldı! Birlikte çekilen tüm fotoğraflarını sildiler

Yaklaşık 2 yıldır birlikte olan oyuncu Merve Oflaz ile iş insanı Allan Hakko'nun birlikteliği sona erdi. Evlenmeleri beklenen çift sürpriz bir kararla ayrıldı.

Eski Survivor yarışmacısı ve oyuncu Merve Oflaz ile Vakko'nun veliahdı Allan Hakko'dan kötü haber geldi. Sık sık birlikte tatile çıkan ve mutlu halleriyle dikkat çeken çift ayrılık kararı aldı. İkili sosyal meyda hesaplarından birlikte çekilen karelerini de kaldırdı. Ayrılık haberini Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde kaleme aldığı ''Sosyete-sanatçı aşkı sona erdi'' başlıklı yazısıyla duyurdu.


İşte Bülent Cankurt'un o yazısı:

2020 yazından beri flört eden oyuncu Merve Oflaz ile işinsanı Allan Hakko'dan herkesi şaşırtan karar! Benim gibi herkes, beş yıl evli kaldığı Azer Polat'tan 2015'te boşanan Hakko'nun, Oflaz ile evlenip ikinci kez damat olacağına kesin gözüyle bakıyordu ama olamadı!

Bu sosyete-sanatçı aşkının arasına ne girdi öğrenemedim ama mutlumesut pozlar veren aşıklar, yollarını ayırdı. Hakko'nun babası Jeff Bey, ablası ve eniştesi Romina-Niv Garih çifti ile sık sık aile tatillerine çıkan aşıklar, en son geçen ay Can-Deniz Hakko çiftinin düğününde boy göstermişti.

Sosyal medyada birbirlerini takip etmeye devam etseler de, tüm fotoğraflarını silen ikilinin dostça ayrıldığı konuşuluyor. 2.5 yıl kavga ettiklerini bile duymadığım çift, barışırsa şaşırmam.

Avrasya Tüneli'ne zam geldi! Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tehditlerle camı yumrukladı... Oda ve borsa başkanlarına yeşil pasaport verilecek
Sonraki Haber