Merve Boluğur'un yaptığına kimse anlam veremedi! Elinde alkol şişesiyle AVM'de dolaştı

'Acemi Cadı' dizisinde canlandırdığı Ayşegül karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl gibi başarılı yapımlarda da rol alan Merve Boluğur artık oyunculuktan çok özel hayatıyla gündeme geliyor. Mert Aydın'la evliliğini henüz 2 ay bile olmadan sonlandıran Boluğur'un son yaptığı ise akıllara durgunluk getirdi. Ünlü oyuncu elinde alkol şişesiyle dolaştığı alışveriş merkezinde hiç tanımadığı bir adamın masasına oturdu. İşte detaylar...

Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kül ve Ateş, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl, İçimdeki Fırtına gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 35 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur, ilk evliliğini şarkıcı 2015 yılında şarkıcı Murat Dalkılıç'la yapmış ancak çift 2017'de ayrılmıştı. Merve Boluğur 2 Ekim’de kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı Mert Aydın'la ikinci evliliğini yapmıştı. Ancak Boluğur ile Aydın evliliklerinde 2'nci ayı göremedi... 53 gün evli kaldıktan sonra Mert Aydın’dan boşanan Merve Boluğur yaptıklarıyla 'yok artık' dedirtti.


Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur son olarak Etiler'de gittiği bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Alkol şişesiyle alışveriş merkezinin içinde gezen Boluğur hiç tanımadığı bir kişinin masasına oturdu.


Takvim'de yer alan habere göre; Mert Aydın'la kısa süre içinde evlenen ve henüz iki ay olmamışken boşanan Boluğur, "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu" açıklamasının hemen ardından eski eşi Mert Aydın'la görüşerek herkesi şaşırtmıştı. Sosyal medyada yaptığı absürt açıklamalarla, hayranları tarafından "Depresyonda mı?" soruları sorulan güzel oyuncunun son yaptığı hareket bu iddiaları doğrular niteliğindeydi.


KARŞISINDA MERVE BOLUĞUR'U GÖREN KİŞİ ŞOKE OLDU

Elinde alkol şişesiyle bir Avm'nin yemek katında oturan Merve Boluğur, elinde yemek tabağı ve alkol şişesiyle hiç tanımadığı bir kişinin masasına oturdu. Güzel oyuncuyu bir anda karşısında gören kişi neye uğradığını şaşırdı.

''MERVE KEÇİLERİ KAÇIRDI''

Karşısındakine sorular sormaya başlayan Boluğur'a kimse anlam veremedi. Sorular karşısınca şok olan kişi masadan kalkarak başka bir yere geçti. Boluğur'u elinde alkol şişesiyle görenler ise, "Keçileri kaçırdı" diye yorum yaptı.

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı CHP lideri Özgür Özel’den merak edilen görüşme ile ilgili açıklama 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı!
Sonraki Haber