Merve Boluğur ile sevgilisi Mert Aydın aşka geldi: 'Kocam, jelibonum...'

Kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan aranjör Mert Aydın ile oyuncu ve şarkıcı Merve Boluğur'dan yeni aşk pozu geldi. Mert Aydın'ın birlikte çekildikleri siyah beyaz fotoğraf karesine Merve Boluğur kayıtsız kalmadı. Merve Boluğur, Mert Aydın'ın paylaşımına 'kocam' ve 'jelibonum' notunu düştü.


Acemi Cadı dizisinde canlandırdığı Ayşegül karakteriyle hafızalara kazınan ve şimdilerde kariyerine yeni bir yön verip şarkıcılığa soyunan Merve Boluğur özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Eski eşi Murat Dalkılıç ile ilgili gazetecilerin yönelttiği soru karşısında sinirlenen ve “Ne kadar çirkin bir hareket bu, yanımda erkek arkadaşım var” yanıtını veren Merve Boluğur şimdi de sevgilisinin paylaşımına düştüğü notla gündeme geldi. İlişkilerine dolu dizgin devam eden Merve Boluğur-Mert Aydın çiften yeni bir aşk pozu geldi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!