Antalyaspor Nazım'ın yerine Mert Yılmaz'ı aldı

Antalyaspor, Bayern Münih'in 21 yaşındaki sağ beki Mert Yılmaz'ı kadrosuna kattı. Nazım Sangare'yi Fenerbahçe'ye satan Akdeniz ekibi, milli futbolcunun yerini 5 yıllık anlaşmaya vardığı genç isimle doldurdu. Mert'in ismi bir süredir Beşiktaş'la anılıyordu.

Beşiktaş'ın da gündeminde olan gurbetçi sağ bek Mert Yılmaz, Fraport TAV Antalyaspor ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. Leipzig altyapısında yetişim buradan Bayern Münih'e geçen 21 yaşındaki Mert'le önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacak. 

Milli sağ bek Nazım Sangare'yi Fenerbahçe'ye satan Kırmızı-Beyazlılar, bir diğer potansiyelli oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi. Akdeniz ekibi sezon başında da Gökdeniz Bayrakdar transferinde Beşiktaş'la yarışmış ve mutlu sona ulaşmıştı.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonlarda talip olduğu Samuel Eto'o'yu Antalyaspor'dan alamamış, Nazım Sangare yarışını da Fenerbahçe'ye kaybetmişti. 

Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' açıklaması: Yalan ve iftira! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Borsa günü rekorlarla tamamladı!
Sonraki Haber