Mert Yazıcıoğlu'ndan eski sevgilisi Afra Saraçoğlu hakkında ihanet açıklaması!

Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ile 4 yıl süren ilişkisine nokta koyduktan sonra eski sevgilisinin arkadaşı Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Kısa bir süre sonra Deniz ile ilişkisini de sonlandıran Yazıcıoğlu, katıldığı bir törende Saraçoğlu'na ihanet ettiği yönündeki iddiaların sorulması karşısında gerginlik yaşadı.

Mert Yazıcıoğlu ile meslektaşı Afra Saraçoğlu, 4 yıl süren ilişkilerini geçtiğimiz yıllarda sonlandırdı. Afra Saraçoğlu, gönlünü Mert Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir'e kaptırdı. Mert Yazıcıoğlu ise Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başladı. Yazıcıoğlu eski sevgilisi Afra Saraçoğlu hakkındaki bir soruya verdiği yanıtla gündeme geldi.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!