Mersin'de yarın okullar tatil mi? 6 Ocak Mersin okullar tatil mi? MEB açıkladı mı?

Mersin'de yarın okullar tatil mi? Mersin'de etkisini sürdüren yoğun yağış nedeniyle ilde kırmızı alarm verildi. Mersin'de yaşayan veliler ve öğrenciler Mersin'de okullar tatil mi? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Okulların tatil olup olmayacağı merak edilmeye başlandı. İşte Mersin'de yarın okullar tatil mi? 6 Ocak Mersin okullar tatil mi? MEB açıkladı mı? Sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Mersin'de yarın okullar tatil mi? Mersin'de yaşayan veliler ve öğrenciler Mersin'de okullar tatil mi? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Okulların tatil olup olmayacağı merak edilmeye başlandı. Mersin'de etkisini sürdüren yoğun yağış nedeniyle ilde kırmızı alarm verildi. İşte Mersin'de yarın okullar tatil mi? 6 Ocak Mersin okullar tatil mi? MEB açıkladı mı? Sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

MERSİN'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Mersin'de okulların tatil olup olmayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Açıklama geldiğinde haberimizin içerisinde yer alacak.

MERSİN'DE YARIN VE SALI GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

Yarın sabah saatlerinde İç Anadolu'nun güneyinde görülecek kar yağışlarının, Antalya'nın doğusunun iç kesimleri, Isparta'nın güney ve doğu, Konya ve Karaman'ın güney, Mersin ve Adana'nın iç ve dağlık kesimleri ile Niğde'nin güney ilçelerinde salı gece saatlerine yoğun (20-50 santimetre) olması beklendiğinden başta İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan Alacabel ve Sertavul geçitleri olmak üzere buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

.

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü! 19 Mayıs 2024 Pazar TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Dünya Reisi'nin arama çalışmalarını Akıncı İHA'dan takip ediyor!
Sonraki Haber