Meral Akşener'den bomba çıkış: Oy vermezseniz evime döneceğim, siyaseti bırakacağım!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti sırasında "Oy vermezseniz evime döneceğim. Siyasetin s'siyle meşgul olmayacağım. " dedi.

This browser does not support the video element.

Maltepe'de Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'ndeki esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisi için oy istedi. Akşener, daha sonra gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Akşener, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne hür ve müstakil girmeye karar verdiklerini, çünkü ittifak sisteminin seçmene hiçbir faydası olmadığına kanaat getirdiklerini belirtti.

“SİYASETİN S’SİYLE MEŞGUL OLMAYACAĞIM”

Sandıktan bekledikleri sonucun çıkmaması durumunda siyaseti bırakacağını belirten Akşener, “Oy vermezseniz ben evime döneceğim” dedi.

Akşener şunları söyledi:

"Biz büyük bir risk aldık. Tek başımıza sizin karşınıza çıkıyoruz, beyefendilerin karşısına çıkıyoruz. İkna edebilirsek oy alacağız, ikna edemezsek oylarını alamayacağız. Ben bir de üstüne üstlük bugüne kadar hiçbir liderin yapmadığı bir şey yaptım. Var saydık, oy vermediniz. Ben evime döneceğim. Siyasetin s'siyle meşgul olmayacağım. Daha bunun ötesi var mı? Kendimi koymuş durumdayım”

"Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası!