Meral Akşener Mansur Yavaş'ı siyasi ahlaksızlıkla suçladı: "Kurt kışı geçirir ama..."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Afyon'da Mansur Yavaş’ı sert sözlerle eleştirdi. Yavaş için "Partimize operasyon yaptı" diyen Akşener "kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz" dedi.

This browser does not support the video element.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar’da seçmenlere seslendi. Akşener Fuar alanı ve pazar yerinde düzenlenen iftar programına katıldı. Mansur Yavaş'ın katıldığı televizyon programında İYİ Partili il ve ilçe başkanlarının istifa edip kendisi ile çalıştığını söylemesi üzerine Mansur Yavaş'a Afyon'dan seslenen Akşener "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz" dedi. 

İşte Akşener'in Yavaş'a sert eleştirisi:

"Mansur Yavaş çıktı televizyonda dedi ki İl Başkanları İlçe Başkanları Belediye Meclis Üyeleri İYİ Parti'den istifa ettiler benimle çalışıyorlar dedi. Diğerleri anlamaz ama benim bu söyleyeceğimi Sayın Mansur Yavaş ve etrafındakiler anlayacaktır. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz. Allah şahittir vallahi billahi ben de unutmayacağım. İyilik yap kötülük bul. Böyle bir sistemden hayır çıkmaz. Onun için bunlar bizim için yeni tecrübeler insanlara güvenip onlar için fedakarlık yapıp karşılık olarak ahlaksızlık görüyorsak eğer oraya bir mim koyacaksınız."

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!