Merakla beklenen o an! Rekorların adamı Haaland'dan bir ilk

Bu sezonki performansıyla İngiltere Premier Lig'de şimdiden birçok rekora imza atan Manchester City'nin Norveçli santrforu Erling Haaland, ilk derbisine hafta sonu çıkacak. Manchester kenti takımlarını karşı karşıya getirecek ligin 9. hafta mücadelesinde City, 2 Ekim Pazar günü United'ı konuk edecek. Ev sahibi ekibin bu maçtaki en önemli kozu ise sezon başında kadrosuna kattığı Haaland olacak.

Milli maç arası öncesinde City formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 10 maçta 14 kez ağları sarsan 22 yaşındaki futbolcu, şimdiden birçok rekora imza attı. Çıktığı 7 lig karşılaşmasında 11 gol atan Erling Haaland, eski futbolcu Mick Quinn'in rekorunu kırarak lige en iyi başlangıç yapan oyuncu oldu. İlk 5 maçında 9 gole ulaşan Premier Lig'in tek ismi konumundaki Haaland, bu başarılarından dolayı ligde ağustos ayının en iyi oyuncusu da seçildi. Haaland, 3 maçta bir kez daha fileleri havalandırması halinde Quinn, Papiss Cisse ve Diego Costa'yla paylaştığı ligin 10 maçında en çok gol atan oyuncusu unvanının da yeni sahibi olacak.

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!