Menajerimi Ara 1. bölüm izle tek parça Puhu TV

Menajerimi Ara 1. bölüm izle! Ekranların yeni dizilerinden Menajerimi Ara 1. bölümünü tek parça izlemek için bağlantı linki Puhu TV’de…

This browser does not support the video element.

Menajerimi Ara 1. bölüm izle! Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara dizisi ilk bölümü ile 25 Ağustos 2020 Salı akşamında Star TV ekranlarında.

Menajerimi Ara ilk bölümünde; İstanbul’a sinema sektörü için gelen Dicle’nin hayat hikayesi konu olacak.

MENAJERİMİ ARA 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul'a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle'nin oyuncular ve menajerlerinin dünyasına girişiyle içine düştüğü dünyanın ipuçları veriliyor.

Ali Bilgin'in yönetmenliğinde bir süre önce çekimlerine başlanan ‘Menajerimi Ara' dizisi, oyuncu ve menajerlerin sinema sektörünün parlak ışıkları altındaki ego savaşlarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını ekrana taşıyacak.

MENAJERİMİ ARA 1. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle