Melisa Döngel'in annesi taciz hakkında ilk kez konuştu! Kan donduran sözler!

Oyuncu Melisa Döngel'in babası tarafından uğradığı cinsel taciz magazin gündemine bomba gibi düştü. Tüm Türkiye'nin desteğini alan başarılı oyuncunun yaşadıkları herkesi dehşete düşürdü. Son olarak Melisa Döngel'in annesi taciz hakkında olay açıklamalar yaptı.

Melisa Döngel kısa bir süre önce yaptığı cinsel istismar açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Babası tarafından cinsel tacize uğradığını açıklayan ve Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Döngel babasını mahkemeye şikayet etti. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan babası A.D'nin dosyasına ulaşıldı. Bu arada Melisa Döngel'in annesi cinsel taciz hakkında kan donduran açıklamalar yaptı.

Sadakatsiz dizisinde rol alan Melisa Döngel, babasını 4 sene önce şikayet etti. Döngel'in şikayeti üzerine A.D gözaltına alındı. Kızının oyunculuk yapmaya başladıktan sonra huyunun değiştiğini ve kendisine iftira attığını söyleyen baba A.D, kızını sevdiğini, neden böyle bir şey yaptığına anlam veremediğini belirtti. Ajansa gitmesini istemediğini ancak kızının ajansa gitmeye başladıktan sonra çok değiştiğini ifade etti.

Melisa Döngel'in annesinden olay yaratacak sözler!

Başarılı oyuncunun babasının yargılanmasına devam ederlen annesi de olay yaratacak açıklamalar yaptı. Melisa'nın daha önce de babasını şikayet ettiğini ancak buna inanmadığını dile getiren Döngel'in annesi; Melisa 3 yıl önce babasının kendisini taciz ettiğini söylediğinde inanmadım. Görmedim çünkü. Ancak bir sabah onu kızımın yanında gördüm. Ne yaptığını sorduğumda "para veriyordum" dedi. Eşim yaptıysa bende şikayetciyim" ifadelerini kullandı.

Babasının cinsel istismar dışında sürekli şiddet uyguladığını da ifade eden Melisa Döngel, sırf parka gittiği için babası tarafından kolunun kırıldığını belirtti. Hastaneye gittiklerinde, korkudan ''Merdivenden düştüm'' dediğini belirten Melisa Döngel, yaşadıkları ile herkesi kahretti. Tüm bunlara rağmen dimdik ayakta durmayı başarabilen ve ülkenin en sevilen kadın oyuncularından biri olmayı başarabilen Melisa Döngel'e tüm Türkiye'de büyük destek veriyor.

Türkiye Schengen vizesini engelliyor iddiasına yanıt! Ydi Bela Hüsnü sokağın neşesi oldu... Mustafa Destici: 'Ankara'da yaşayan hiç kimse Hititlerin torunu değil'
Sonraki Haber