Melisa Aslı Pamuk estetik yaptırdı

2011 Miss Turkey güzeli Melisa Aslı Pamuk'un son hali görenleri şaşırttı. Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan eski güzelin yüzündeki değişiklikler takipçilerinin gözünden kaçmadı. Yeni bir görüntüye kavuşan Pamuk'un estetik yaptırdığı ortaya çıktı.

Modellikten transfer olduğu oyunculuktaki başarısıyla da adından söz ettiren Melisa Aslı Pamuk, 'estetikliler' kervanına katıldı.



NİKAH ÖNCESİ AMELİYAT MASASINA YATTI

Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup'la nikah masasına oturmaya hazırlanan 30 yaşındaki Pamuk'un, eski ve yeni fotoğrafları arasındaki farklar estetik iddialarını güçlendirdi.


Pamuk'un eski fotoğraflarıyla yeni fotoğraflarını karşılaştırınca ilk olarak çene bölgesi, göz çevresindeki değişiklikler dikkat çekti. Eski Türkiye güzelinin çene sivriltme, bişoktemi ve badem göz operasyonları geçirdiği iddia edildi.

 

Melisa Aslı Pamuk'un, Demet Özdemir'den Hande Erçel'e kadar birçok ünlü ismin yaptırdığı 'bişektomi' yöntemine başvurduğu ve Victoria Beckham'dan Hadise'ye kadar birçok ünlü gibi çene estetiği yapıp yuvarlak olan çenesini sivrilttiği iddia edildi.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında sıcak gelişme! İstanbullular hazırlanın: Hafta sonu elektrik olmayacak! Bahçeli: Kalkışma yapanın başı kesilmeli!
Sonraki Haber