Melisa Aslı Pamuk, Demet Özdemir'in eski aşkına talip oldu!

Genç sanatçı Melisa Aslı Pamuk'un ismi geçtiğimiz günlerde meslektaşı Demet Özdemir'in eski sevgilisi olan futbolcu Oğuzhan Özyakup ile aşk dedikodularına karışmıştı. Bu iddialara yönelik sorulara gülümseyerek cevap vermemeyi tercih eden Pamuk, akıllarda soru işareti bıraktı.

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, önceki gün katıldığı etkinlikte pembe takım elbisesiyle göz doldurdu.Güzel yıldız, isminin aşk iddialarına karıştığı Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile iligili kendisine yöneltilen sorulara sessiz kaldı. Pamuk'un bu hareketi dikkatlerden kaçmadı.

TATİLE HAZIRLANIYOR

Rol aldığı dizinin kendisine çok şey kattığını dile getiren Melisa Aslı Pamuk, tatil hazırlıklarına başladığını söyledi.

DEMET'İN ESKİ AŞKI

Meslektaşı Demet Özdemir'in eski sevgilisi Beşiktaş futbolcusu Oğuzhan Özyakup ile adı anılan güzel oyuncu, iddiaları yalanlamadı. Bu yöndeki sorulara gülmekle yetinen Pamuk, ısrarlı sorular karşısında, "Ben özel hayat konuşmuyorum" dedi.

İstanbullular hazırlanın: Hafta sonu elektrik olmayacak! Bahçeli: Kalkışma yapanın başı kesilmeli! TV reyting sonuçları: 17 Mayıs Cuma! Reytinglerde kim birinci oldu?
Sonraki Haber