Melis Sütşurup kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Haziran ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı Mustafa Sandal kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Melis Sütşurup ile nişanlandı. Peki, Melis Sütşurup kimdir?

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Mustafa Sandal, kendisinden 26 yaş küçük olan sevgilisi Melis Sütşurup ile aile arasında düzenlenen sade bir törenle evlilik yolunda ilk adımı attı. Çiftin Haziran ayında dünya evine girecekleri belirtildi.

Melis Sütşurup Kimdir?

31 yaşında ve butik sahibi olan Melis Sütşurup, nişanlısı Mustafa Sandal gibi bir kez evlilik gerçekleştirdi ve bir de oğlu vardır.

Geçtiğimiz günler içerisinde Musti'nin parçasını dinlerken çektiği videoya "Demiştim, keşke arkada çalan şarkıyı duysanız diye" notunu düşmüştü. Mustafa Sandal’ın yakın arkadaşı kendi sosyal medya hesabından ikiliyle beraber çıktıkları yemeğe ait fotoğrafları paylaşınca, ünlü çiftin yan yana görüldükleri ilk kare basına yansımıştı.

Oyuncu Birce Akalay'dan Cannes pozu! Büyüledi... 18 Mayıs 2024 at yarışı koşu saatleri belli oldu! İşte koşu programı 17 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber