Melis İşiten kaza tarihini koluna dövme yaptırdı

21 Kasım'da 'Baş Belası' adlı tiyatro oyununun Karadeniz turnesi sırasında Amasya'da trafik kazası geçirip, ölümden dönen oyuncu Melis İşiten, kazanın tarihini koluna dövme yaptırdı.

Amasya’da tiyatrocuları taşıyan minibüsün tıra çarpması sonucu minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş kaza yerinde hayatını kaybetmişti. Korkunç kazada oyuncu Melis İşiten ise bacağından yaralanmıştı. Yaralılar arasında bulunan Melis İşiten, tedavisinin ardından taburcu olmuştu. Kazada ölümden dönen Melis İşiten, o günü unutmamak için ''21 Kasım 2022'' tarihini koluna dövme yaptırdı.

21 Kasım'daki kazada ölümden dönen Melis İşiten o tarihi koluna kazıttı ve duygularını Instagram'dan dile getirdi.


''HAYATTAYIM, İYİLEŞİYORUM...''

Oyuncu, "Bu sefer hiç etkilenmiyorum linçlemelerinizde ya da yaftalamalarınızdan. İnanın yasımı tutma şeklimle ilgili ve kaybettiğim can arkadaşıma olan sevgimle ilgili kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilim. Hayattayım, iyileşiyorum, iyileşmek için sahip olduğum yegane güç kızım ve kalabalık dünyamız ve işim. İçim kalbim çok rahat benim, annem-babam üzlüyor diye yazmıyorum, yapmayın işte... Bırakan nasıl hallediyorsak halledelim, hepimiz, kendimizce bir şekilde... Bari buna dokunmayın, geçmiş olsun dileklerimiz kalbime koyup, karanlık zihinlere şifa diliyorum. İyi pazarlar..." ifadelerini kullandı.


NE OLMUŞTU?

Kaza 21 Kasım günü Amasya'nın Merzifon ilçesi Çaybaşı köyü mevkiinde meydana geldi. Çorum'da 'Baş Belası' adlı tiyatro oyununu sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden oyuncuları taşıyan Aykut B. yönetimindeki minibüs, önünde seyreden Hacı Ahmet Kılıç kontrolündeki tıra arkadan çarptı. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti., Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralandı.

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? Bingöl'de kene yapışan kişi hayatını kaybetti Ben Londra'da tatil yapayım, siz 1 Mayıs'ta Taksim'de eylem yapın...
Sonraki Haber