Melek Mosso'dan iddialı seçim! Siyah sahne elbisesiyle büyüledi

Gerçek adı Melek Davarcı olan, sahne adı Melek Mosso ile tanınan 33 yaşındaki müzisyen sahne kıyafetiyle dikkat çekti. Son dönemde kadın şarkıcıların giydiği iddialı sahne kostümleri akımına Melek Mosso da uydu. Geçtiğimiz Cuma günü İstanbul'da bir mekanda sahne alan Mosso, kendisini dinlemeye gelen şarkıcıların karşısına derin yırtmaçlı siyah bir elbisesiyle çıktı. Geceden karelerini Instagram hesabından yayınlayan şarkıcıyı takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.

Kariyer hayatına İstanbul'da Kadıköy - Beşiktaş vapur hattında ve Bahariye Caddesi'nde sokak müzisyenliği yaparak başlayan cover parçalarıyla adından söz ettiren şarkıcı Melek Mosso geçtiğimiz Cuma günü Jolly Joker Vadistanbul'da konser verdi. Mosso'nun kıyafet seçimi göz kamaştırdı.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"