Melek İpek'i o rapor kurtaracak

Kendisine insanlık dışı işkencelerde bulunan kocasını öldüren Melek İpek ile ilgili kritik bir son dakika gelişmesi yaşandı. Eşi tarafından sürekli şiddete uğrayan Melek'in avukatları "Örselenmiş kadın sendromu" raporu için başvuru yaptı. Melek İpek eşini öldürdükten sonra verdiği ifadesinde "Rambo bıçağıyla göğsümden yaraladı. Naylon iple cenin pozisyonunda bağlayıp tecavüz etti" gibi kan donduran işkenceleri anlatmıştı. İşte Melek İpek'le ilgili yaşanan son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

Antalya'da, kendisine çıplak halde kelepçeli işkence yapan eşi Ramazan İpek'i (36) öldüren 2 çocuk annesi Melek İpek (31) için çok önemli bir gelişme yaşanıyor.

İpek'in avukatları "Örselenmiş kadın sendromu" raporu alınması için başvuru yaptı.

Tüm Türkiye'nin yaşadığı acıları öğrendiği İpek kendisine işkence uygulayan, çocukları önünde hem şiddet hem de naylon iple bağlayarak tecavüzde bulunan kocasını öldürmüş ve sonrasında yaşadığı kan donduran olayları anlattığı ifadesiyle günlerce konuşulmuştu.

İşte tutuklu yargılanan Melek İpek'i kurtaracak bir son dakika gelişmesi yaşandı...

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!